5 eenvoudige technieken voor Laserontharing

Nu ben ik immers nieuwsgierig naar ervaringen betreffende permanente ontharing. Ik denk het je wegens een laser ga. Ik heb een enorm witte huid aangaande mezelf en dikke, blauwe hoofdharen, zeker het lijkt me perfect voor permanente ontharing.

Dit zou uiteraard zonde bestaan, bijvoorbeeld reeds gezegd in Kan zijn IPL duur?, het u dan ook door het maken over ons foute afwisseling, achteraf dien vaststellen dat u dan ook in feite niet heel wat meer heeft gehad dan ons zeer tijdrovende dure scheerbeurt.

Betreffende aangetoond gevolgen wegens al die leeftijden, huidtypes en –kleurcombinaties, betreffende name zelfs voor de gebruinde huid, geeft de Soprano Accord ons de mogelijkheid om het gehele jaar ontharingsbehandelingen aan te bieden.

SHR technologie kan zijn item geweest aangaande diverse studies. In die studies wordt SHR vergeleken betreffende overige laser/IPL ontharingstechnologieën. SHR heeft aangetoond uiterst doelmatig te zijn doch met zo min geoorloofd pijn vanwege de cliënt*.

Sommige medicijnen mogen een lichtwegend-overgevoeligheid geven en ons combinatie aangaande dit laserbehandeling met die medicijnen, kan blaren en littekens melden.

Intense pulsed light (IPL) is een knipperend – ofwel pulserend – lichtwegend waarmee de haarzakjes worden aangepakt. Het buiten de huid te beschadigen. Intense pulsed light-therapie is ons relatief nieuwe techniek welke je tot wegens kort enkel voor een specialist kon laten doen, doch intussen kan zijn het verder mogelijk teneinde thuis ons dergelijk treatment uit te voeren.

Hetgeen het bovendien opvalt kan zijn het over degene die wel permanente haarverwijdering beloven, zoals de Tell-Sell produkten, gering positiefs is gemeld bij gebruikerstests op dit het net voor hetgeen betreft de gevolgen en/of het gebruiksgemak.

Schrijf jouw in wegens een nieuwsbrief met Utrecht en ontvang 3 keer ieder maand ons hete actie in je mailbox!

Betreffende de MedCos® IPL werkwijze kunnen ettelijke vormen betreffende acne zeer doeltreffend en veilig behandeld geraken. Het hoogenergetisch licht is door een huid opgenomen en omgezet in warmte.

Zowel een laser zodra IPL zetten lichtwegend teneinde in warmte. Slechts aangewend een laser gemakkelijk met 2 golflengte en heeft daardoor ons hoger vermogen om dieper gelegen haarwortels te bereiken. Een IPL kan zijn nauwelijks laser doch gebruikt lichtflitsen met een breed spectrum betreffende lichtwegend. Een flitslampen van IPL zenden een bereid betreffende ettelijke soorten lichtwegend uit zodat het op de diepere posten ook niet altijd voor een haarvaatjes komt.

Ons 100% uitkomst mag tot mijn spijt niet gegarandeerd geraken. Na de treatment blijven er namelijk donsharen voor en die mogen zich in de loop lees meer betreffende een jaren tussen kracht van hormonen, medicatie of overmatige branderigheid tot andere volwassen hoofdharen ontwikkelen. Die hoofdharen mogen dan eventueel alweer behandeld geraken teneinde een optimaal uitkomst te bereiken of te behouden.

Reeks behandelingen Aan dit algemeen bezit u dan ook vijf tot acht ontharingsbehandelingen nodig, ieder betreffende een tussenliggende tijd met 6 tot acht weken. Het permanent ontharen mag ook niet in één behandeling worden afgerond omdat hoofdharen afwisselend ons rust- en een groeifase doormaken.

Een behandelperiode varieert met enkele maanden tot jaren, afhankelijk aangaande de grootte over dit oppervlak.

Wegens een laserontharing behandeling kunt u de haartjes in het behandelgebied scheren. Zo gaat de warmte die vrijkomt direct naar de haarwortels, wat de treatment het meest effectief maakt. Probeer zo ontspannen mogelijk de behandeling in te gaan. U merkt dan minder betreffende het prikkelende idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *